ŞOK’ta İndirim! 11 Kasım 2023 Aktüel Ürünler

A+
A-
09.11.2023
151

ŞOK aktüel ürünler kataloğu 11 – 14 Kasım 2023 tarihleri arasında tüm ŞOK marketlerde geçerlidir. Aktüel ürünler broşürü 3 sayfadan oluşmaktadır.

Yeni Şok market cumartesi kataloğunun ilk sayfasında 42 inç smart led tv 5699 TL lik fiyatı ile göze çarpıyor. Smart TV mouse ve Kumanda, HDMI kablo, TV askı aparatı, fakir baskül ve Sinbo elektrikli süpürge de indirimli ürünler arasında yer alıyor. Kışın gelmekte olduğu bu günlerde battaniye çeşitleri de uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Ev babeti ve kadın/erkek terliğinin yanı sıra oyun çeşitleri de bol. Ace çamaşır suyu, yüz serumu ve şampuan bulunmakta.

11 Kasım Cumartesi Şok market broşürünün 2.sayfasında Altus Led TV, Hoover bulaşık makinesi, Fujiplus inverter klima, Altus çamaşır makinesi ve buzdolabı ücretsiz teslimat seçeneği ve peşin fiyatına 6 taksit seçeneği ile ilgi göreceğe benziyor.

Şok 11 Kasım Cumartesi aktüel kataloğunun 3.sayfasında Fonksiyonel bebek yatağı  çocuk sanadalye ve masası, konsol ve dolaplar ile ayakkabılıktan oluşan mobilyalar sergilenmekte.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.